ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті молодик на авто волік тіло пішохода півтора кілометри

Андрій Котенський

|

Поліцейські Тячівщини затримали водія, який наїхав на пішохода і втік з місця ДТП разом із тілом загиблого, яке фактично волік на автомобілі близько півтора кілометри. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Закарпатської області.

За даними правоохоронців, смертельний наїзд на людину стався ввечері, 29 жовтня, біля ресторанного комплексу в місті Тячів.

«Невстановлений автомобіль здійснив наїзд на пішохода та одразу поїхав з місця аварії. Опрацювавши відео з найближчих камер відеоспостереження правоохоронці встановили, що наїзд скоїв 22-річний місцевий житель, керуючи автівкою «Skoda Octavia». Винуватця смертельної ДТП розшукали менше ніж за годину», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Попередньо відомо, що водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на чоловіка, після чого продовжив рух. Тіло 36-річного потерпілого, який помер, виявили аж за півтора кілометра від місця наїзду.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження. Підозрюваний наразі перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Для з’ясування обставин аварії проводять слідчі експертизи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *