ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти 14 разів порушили режим «тиші» та поранили військового

|

20 жовтня збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один український військовий внаслідок обстрілу отримав поранення. Про це йдеться на Facebook-сторінці ООС.

Так, минулої доби окупанти 14 разів обстрілювали позиції українських військових поблизу Березового, Красногорівки, Золотого-4, Новолуганського, Троїцького, Причепилівки, Новотошківського, Новоселівки Другої та Верхньоторецького.

Зокрема, біля Березового ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм і 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім цього, в напрямку Золотого-4 найманці тричі здійснили обстріли, застосовуючи міномети калібру 120 мм, протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Також ворожі збройні формування три рази обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї біля Новолуганського. Неподалік Троїцького противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

А в бік Причепилівки російсько-окупаційні війська вели обстріл зі стрілецької зброї. Разом з тим біля Новотошківського окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

В районі населених пунктів Новоселівка Друга та Верхньоторецьке ворог застосував безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснив скидання ВОГ-25.

Крім того, на Донбасі зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, припускається – Орлан-10, з перетином лінії зіткнення.

Так, внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець дістав поранення, він перебуває в лікувальному закладі, його стан – задовільний.

В районі Луганського ворог стріляв зі стрілецької зброї.

У штабі повідомляють, що станом на 07:00, 21 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Нагадаємо, Львівський портал дізнався, як стоматологічну допомогу для військових в Україні довелося створювати фактично з «нуля», який сьогоднішній стан здоров’я хлопців на фронті, і на яку допомогу вони можуть розраховувати, а також яких змін потребує стоматологічна служба в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *