ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти 8 разів порушили режим «тиші» та поранили військового

Аліса Белей

|

Упродовж минулої доби, 15 жовтня у зоні бойових дій протягом доби бойовики 8 разів порушували режим припинення вогню і поранили українського військового. Про це йдеться на сторінці у Facebook ООС.

Поблизу Новозванівки бойовики двічі вели вогонь із мінометів калібру 120 мм та протитанкового ракетного комплексу. Неподалік Золотого-4 вони стріляли з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї.

В районі Авдіївки бойовики обстрілювали позиції українських військових із мінометів калібру 82 мм. У бік Новотошківського вони відкривали вогонь із протитанкового ракетного комплексу та станкових протитанкових гранатометів.

У бік Красногорівки летіли обстріли з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів. Біля Лебединського бойовики використали міномети калібру 120 мм.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Бійцю надали домедичну допомогу, після чого його евакуювали до лікарні. Стан його здоров’я оцінюють як задовільний.

Українські військові стріляли у відповідь, не використовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Станом на 7:00 16 жовтня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, Львівський портал дізнався, як стоматологічну допомогу для військових в Україні довелося створювати фактично з «нуля», який сьогоднішній стан здоров’я хлопців на фронті, і на яку допомогу вони можуть розраховувати, а також яких змін потребує стоматологічна служба в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *