ОСТАННІ НОВИНИ

У День захисника львів’ян кличуть на патріотичний фестиваль

Наталя Дуляба

|

14 жовтня, у День захисників України, у Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку пройде патріотичний фестиваль «Пісні часу війни». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

«Пісні часу війни» розпочнуться о 13:00 год. У програмі фестивалю – концерт, презентація книг на військову тематику, містечко майстрів із майстер-класами для дітей та дорослих.

Метою заходу є патріотичне виховання молоді, підтримка військовослужбовців, поширення української пісні та книги.

Для львів’ян та гостей міста співатимуть Софія Федина, Ігор Ільницький (Харків), Антон Крук (Рівне), Максим Трубніков – гурт «Друже Музико» (Одеса), Юлія Майборода «Бандерівна» (Київ), Світлана Касьяненко (Київ), Ярослав Музика, Олег Бандера-Мацишин, Оксана Чухліб, Наталя Крісман, Роман Івасів, Олександр Шевченко, Захар Бойко, Владислав Корнєєв, Олександр Рожко, Роман Ковальчук, Анжела Ярмолюк (Джанкой), Михайло Бойко – «Колір Ночі» (Київ), Іван Андріїв (Мукачево), Неля Романовська – гурт «П’ятий океан» (Івано-Франківськ).

Також під час фестивалю нагородять переможців конкурсу на найкращий вірш та пісню на військову тематику.

Нагадаємо, у четвер, 14 жовтня, Україна відзначає День захисника і захисниць, 79-ту річницю створення УПА та День українського козацтва. З цієї нагоди у Львові та області відбудеться низка святкових заходів. Із повною програмою можна ознайомитися за цим посиланням.

З нагоди святкувань українці матимуть чотири вихідних дні поспіль – з 14 до 17 жовтня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *