ОСТАННІ НОВИНИ

На матч збірної розробили окремі схеми заїзду і виїзду на «Арену Львів»

Наталя Дуляба

|

Вже у вівторок, 12 жовтня, на стадіоні «Арена Львів» у футбольному поєдинку зійдуться збірні України та Боснії і Герцоговини. Заїзд і виїзд контролюватимуть правоохоронці. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Матч розпочнеться о 21:45 год., впускати на «Арену Львів» почнуть із 18:45 год. Для заїзду і виїзду патрульні вже розробили окремі алгоритми, аби уникнути суцільних заторів. Схеми руху виглядають так:

Натисніть на зображення для збільшення

Випуск із паркінгів P1.1, P1.2.P 1.3 P2,P4 відбуватимуться через вулицю Карла Мікльоша, виїхати на вулицю Стрийську можна буде лише здійснивши поворот праворуч. За потреби водії зможуть розвернутися на перехресті вулиць Стрийська-Вернадського.

Виїзд на об’їзну дорогу буде лише через один нижній виїзд, дозволятиметься поворот лише праворуч. Розвернутися водії зможуть на транспортній розв’язці. Натомість верхній виїзд буде перекритим.

Рух будуть регулювати патрульні.

Правоохоронці нагадують: паркуватися можна буде лише у встановлених місцях, аби не перешкоджати виїзду транспорту. За цим також стежитимуть патрульні.

«Шановні вболівальники, просимо вас не пересуватися проїжджими частинами, а також не йти безперервно пішохідними переходами, аби надовго не затримувати транспорт – це заради вашої безпеки», – додають у патрульній поліції Львівщини.

Нагадаємо, 12 жовтня «Арена Львів» прийматиме відбірковий футбольний матч чемпіонату світу-2022, який відбуватиметься між збірними України та Боснії і Герцеговини.

Потрапити на футбол зможуть лише ті вболівальники, які мають негативний ПЛР-тест на коронавірус або пройшли повний курс вакцинації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *