ОСТАННІ НОВИНИ

Велогонщиця Олена Старікова виборола «срібло» на чемпіонаті Європи

Ольга Денисяка

|

Велогонщиця Олена Старікова здобула срібну медаль на чемпіонаті Європи з велоспорту на треку, який відбувся 9 жовтня в Гренхемі у Швейцарії. Про це йдеться на сторінці у Facebook відділення НОК України у Львівській області.

«Львівська велогонстала другою у кейріні. У фіналі, де змагалося шість найсильніших велогонщиць континенту, Олена поступилася тільки німкені Леї Софі Фрідріх. Відставання від чемпіонки склало – 0.112 сек.

На цьому чемпіонаті Європи Олена Старікова також посіла четверте місце в індивідуальному спринті.

Як повідомляв Львівський портал, на Олімпійських іграх в Токіо спортсменка здобула срібну медаль у жіночому спринті в змаганнях з велосипедного спорту на треку та виграла для України останню, 19-ту, олімпійську медаль Токіо-2020.

Додамо, що 25-річну Олену Старікову тренує Євген Болібрух, спортсменка навчається у Львівській школі вищої спортивної майстерності та представляє Збройні сили України, зокрема Навчально-спортивну базу літніх видів спорту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: відділення НОК України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *