ОСТАННІ НОВИНИ

Водій, який перекинувся з туристами на горі Високий Верх, був п’яний

Наталя Дуляба

|

Водій, який віз сімох туристів у своєму УАЗі і перекинувся на горі Високий Верх, був нетверезим. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про аварію, яка сталась у середу, 29 вересня, у селі Волосянка, що в гірській частині Львівщини. Тут на горі Високий Верх перекинувся автомобіль УАЗ, у якому їхали семеро мандрівників.

Правоохоронці встановили, що 47-річний водій, мешканець Стрийського району, був у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП, за даними поліції, постраждали четверо людей: сам водій та троє туристів – 36-річний житель одного зі сіл Львівського району та двоє львів’ян віком 33 роки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

На горе-водія чекає до трьох років тюрми із позбавленням водійських прав від трьох до п’яти років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *