ОСТАННІ НОВИНИ

У поліції розповіли деталі смертельної ДТП біля Львова

Аліса Белей

|

На Львівщині поблизу села Зубра, водій автомобіля Mazda 3 виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив ДТП, у якій травмувались дві людини та одна померла. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

Аварія сталась у неділю, 19 вересня близько 16.15/на автодорозі М-06 «Київ-Чоп», поблизу села Зубра, що на Львівщині. Водій автомобіля Mazda 3, 38-річний мешканець Закарпатської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в Mercedes-Benz Sprinter 311, яким керував 43-річний львів’янин.

Внаслідок зіткнення постраждали троє людей. У наслідок зіткнення 37-річна пасажирка автомобіля Mazda 3, мешканка Закарпатської області, загинула. Водії госпіталізовані до медичних закладів міста Львова.

Правоохоронці встановлюють обставини. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кк України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *