ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за 54 млн відремонтують дорогу Заставне – Глиняни

Ольга Денисяка

|

14 вересня у Львівській області почали капітальний ремонт дороги загального користування місцевого значення С140707 Заставне – Глиняни. Дорогу довжиною 5,3 км відремонтують за 54 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Цей автошлях з’єднує дороги державного значення Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – К-Буська – Бібрка та Т-18-06 Рівне-Млинів-Березтечко-Буськ-Перемишляни та є частиною сполучення восьми населених пунктів з центром територіальної громади. Дорога має загальну протяжність 5,3 кілометри.

Загальна вартість об’єкту за договором 54 млн грн. На виконання робіт передбачено кошти з державного дорожнього фонду у сумі 10 млн грн.

14 вересня роботи розпочали в місті Глиняни. Цьогоріч планують відремонтувати перших 2,2 км.

Як повідомляв Львівський портал, цього року на Львівщині планують відремонтувати понад 200 км доріг міцевого значення. Для відновлення шляхів область отримала додаткові 162 млн грн з державного бюджету. Їх планують розподілити на об’єкти, де вже стартували роботи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *