ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликали оминати аварійний дитмайданчик у Парку культури

Наталя Дуляба

|

Літні буревії пошкодили дитячий майданчик у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, тому львів’ян закликають не користуватись ним. Про це йдеться на сторінці парку у Facebook.

Дерева, що падали у Парку культури під час кількох літніх буревіїв, пошкодили тамтешній дитячий майданчик. Його стан вже є аварійним, тому львів’ян закликають утриматись від ігор з дітьми на цій території.

«Внаслідок кількох буревіїв дитячий майданчик біля центральної алеї Парку культури був вкрай пошкоджений. Задля вашої безпеки просимо не користуватися аварійним майданчиком», – йдеться у повідомленні.

Водночас в адміністрації Парку культури додають: на капремонт дитмайданчика потрібні чималі капіталовкладення, а коштів на такі потреби цьогоріч не були передбачені. Відновити площадку планують вже наступного року.

Нагадаємо, влітку Львівщину, й Львів зокрема, кілька разів накривала сильна негода: буревії ламали сотні дерев, нищили дахи, обривали лінії електропередач, а зливи затоплювали вулиці. У серпні на подолання масштабних наслідків стихії Львів витратив 11,5 млн грн.

Після кількаразових буревіїв львів’яни навіть зареєстрували петицію до Львівської міськради з вимогою напрацювати план заходів для протидії негоді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Парку культури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *