ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Чернівецькій зсунувся асфальт

Дарина Романишин

|

На вулиці Чернівецькій стався зсув асфальту через високу температуру та навантаженість дороги. Підрядник власним коштом відремонтує пошкодження. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛМР.

На повороті вул. Чернівецької зсунулось асфальтне покриття. Як пояснив заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич, причиною зсуву є спекотна температура і проїзд по цьому відрізку великої кількості автобусів і вантажівок.

Сьогодні ж вулиця Чернівецька перебуває на гарантійному обслуговуванні, тому до початку осені підрядник виправить все власним коштом.

Як розповіли у «Львівавтодор», вся дорога вул. Чернігівської зроблена однаковим асфальтом.

До слова, із 15 серпня на Львівщині обмежили рух вантажівок. Таку норму ввели влітку по всій Україні, якщо температура повітря сягає 28 градусів тепла і вище.

Натомість, як зазначили у підприємстві, на вул. Чернівецькій не можуть обмежити рух автобусів і вантажівок, адже вони забезпечують життєдіяльність Львова і гостей міста.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

ФОТО: ARTEM ARTEMIY

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *