ОСТАННІ НОВИНИ

25-річна львів’янка у соцмережах продавала неіснуючий одяг та взуття

Вероніка Рой

|

Поліцейські викрили 25-річну львів’янку, котра у соціальних мережах продавала одяг та взуття, яких у неї у наявності не було. За даними поліції, зловмисниця щонайменше дев’ять разів у шахрайських спосіб привласнила кошти клієнтів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

25-річна львів’янка створила сторінку на одній із соціальних мереж, де розміщувала оголошення про продаж одягу та взуття за низькими цінами. Цікаво, що товарів, які зловмисниця пропонувала придбати клієнтам, у неї у наявності не було. Тож реалізовувати їх вона не мала наміру.

Гроші, які люди переказували їй на карту за одяг та взуття, підозрювана привласнювала. Вартість «покупок» коливалась від 450 до 1300 гривень.

Поліцейські задокументували дев’ять фактів привласнення зловмисницею коштів клієнтів – оплати за одяг та взуття, які вони так і не отримали.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *