ОСТАННІ НОВИНИ

Ryanair почав літати зі Львова до литовського міста Каунас

Наталя Дуляба

|

Віднині, 2 серпня, лоукостер Ryanair запустив регулярне авіасполучення між Львовом та литовським містом Каунас. Про це Львівському порталу повідомили в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Рейси до Каунаса зі Львова здійснюватимуть двічі на тиждень – щопонеділка і щоп’ятниці. У серпні діятиме такий розклад:

  • понеділок: приліт до Львова – о 12:20 год., виліт до Каунаса – о 12:45;
  • п’ятниця: приліт – об 11:35, виліт – о 12:00.

У вересні щопонеділка літак приземлятиметься у Львові о 21:20 год., до Каунаса вирушатиме о 21:45 год. По п’ятницях приліт до Львова запланований на 15:10 год., а виліт у зворотному напрямку – о 15:35 год.

Вартість квитків стартує від 13 євро. Всі деталі – за цим посиланням.

Зазначимо, що з 19 липня Литва відкрила свої кордони для українців. Для того, аби потрапити в країну, потрібно або пред’явити документ, який засвідчує повну вакцинацію проти Covid-19, або негативний ПЛР-тест, зроблений не раніше ніж за 72 год. до в’їзду, чи тест на антиген, зроблений не раніше ніж за 48 год.

При підтвердженні повної вакцинації проти коронавірусу самоізоляція у Литві не потрібна. При перетині кордону зі згаданими тестами передбачена 10-денна самоізоляція, її термін можна трохи скоротити, здавши тест на сьомий день самоізоляції.

Також за 48 годин до в’їзду у Литву потрібно заповнити онлайн-форму на цьому сайті та отримати спеціальний QR-код.

Нагадаємо, з 1 серпня авіакомпанія Ryanair відновила рейси зі Львова до Кракова. У серпні польоти здійснюватимуть тричі на тиждень. Більше деталей можна дізнатися за цим посиланням.

Раніше лоукостер Ryanair анонсував запуск та відновлення зі Львова 14 напрямків на літній період.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *