ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтували п’ять незаконних літніх майданчиків

Вероніка Рой

|

З початку сезону демонтували у Львові п’ять незаконно встановлених відкритих літніх майданчиків. Цього тижня планують демонтувати ще 2. Про це інформує пресслужба Львівської міськради.

Незаконно встановленні літні майданчики виявили та демонтували на вулицях: Кульпарківській, 174, Залізничній, 21, та ще три – на вул. Чернівецькій.

Зазначимо, сезон літніх майданчиків у Львові триває з 1 квітня по 1 листопада. Для того, аби його встановити, потрібно отримати окремий дозвіл у мерії.

Всі майданчики, які обладнують самовільно, примусово демонтовують. Цим займається окремий відділ Львівської міськради, а саме комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління».

У підприємстві зазначають, що демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, у яких закінчився термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів.

«У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює цього, то конструкцію демонтують примусово», – наголошують у підприємстві.

Нагадаємо, торік у Львові дозвіл на функціонування та паспорт отримали 320 літніх майданчиків.

Детальніше про те, як щороку Львів обростає незаконними літніми майданчиками, і яким чином підприємці можуть їх легалізувати, читайте у матеріалі Львівського порталу «У полоні ресторанів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *