ОСТАННІ НОВИНИ

Засудили чоловіка, який побив двох патрульних у Львові

Ольга Денисяка

|

Два роки за ґратами проведе 37-річний львів’янин, який побив двох патрульних у парку Івана Франка у Львова. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Мова йде про випадок, який стався у квітні цього року. Зазначається, що патрульні прибули на виклик про бійку в парку Івана Франка у Львові, де спробували врегулювати конфлікт між чоловіками.

«Один із чоловіків поводився зухвало та агресивно, не реагував на законні вимоги поліцейських, лаявся до них, шарпав за формений одяг та накинувся з кулаками, внаслідок чого один з правоохоронців отримав тілесні ушкодження», – йдеться в повідомленні.

Суд визнав обвинуваченого винним та призначив покарання – два роки позбавлення волі, та частково приєднав невідбуту частину покарання за грабіж (вирок виніс Залізничний суд у листопад минулого року). Відтак остаточне покарання – позбавлення волі на термін 4 роки та 1 місяць.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *