ОСТАННІ НОВИНИ

Нетверезий 27-річний чоловік побив двох патрульних у Львові

Юлія Осим

|

18 квітня у парку Франка у Львові сталася бійка. Під час затримання правопорушника той напав на поліцейських та побив їх. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень патрульним довелося звернутися по допопомгу до медиків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Близько 18-ї години правоохоронці отримали повідомлення про бійку у парку Франка. Під час затримання винуватця, 27-річного львів’янина, він умисно наніс патрульним тілесні ушкодження.

Зловмисника таки затримали, він був у стані алкогольного сп’яніння і поводився неадекватно. Виявилося, що чоловік відбуває умовний термін покарання за грабіж і є неодноразово судимий.

Обидва патрульних звернулися за допомогою до медиків.

Наразі затриманого помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) ККУ. Карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомив у Facebook керівник ГО Варта 1 Ігор Зінкевич, однин з патрульних робив голову об кант бордюра.

Фото Патрульної поліції Львівщини та Ігоря Зінкевича

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *