ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в лікарні швидкої допомоги врятували серце ще однієї дитини

Дарина Романишин

|

У Центрі серця та судин лікарні швидкої медичної допомоги Львова успішно прооперували 8-річного хлопчика. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Операцію проводили мініінвазивним методом, без розтину, а через точкові проколи тканин, тому вже наступного дня хлопчика виписали додому.

За словами лікарів, батьки хлопчика з Львівщини звернулися на консультацією через прогресування хвороби сина. Вона спричиняла задишку при фізнавантаженнях та швидку втомлюваність. Водночас у хлопчика суттєво збільшилися розміри правого шлуночка.

«Спеціалісти провели балонну ангіопластику клапана легеневої артерії, що дозволило повністю відновити кровотік крізь нього. Завдяки новітнім технологіям, які застосовують у  Центрі серця, маленькі пацієнти повертаються до повноцінного життя уже наступного дня», зазначили лікарі.

До слова, впродовж останніх тижнів у Центрі серця та судин цієї лікарні прооперували 6-місячного хлопчика із вродженою вадою серця. Завдяки сучасним методикам, операцію провели без жодних розрізів, тому вже через день після операції немовля виписали додому.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *