ОСТАННІ НОВИНИ

На відновлення Львова після буревію витратять 21 млн грн

Ольга Денисяка

|

У Львові витратять 21 мільйон гривень на відновлення об’єктів, які пошкодила негода в кінці червня. Таке рішення прийняла міська комісія з питань ТЕБ і НС під час засідання 23 липня, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Мова йде про 39 об’єктів, які зазнали пошкоджень під час буревію в кінці червня, а тому потребують відновлення. Комісія прийняла рішення, що загалом на це зі спецфонду скерують 20 мільйонів 858 тисяч гривень.

В мерії вказують, що витратять гроші на такі роботи: часткове відновлення 29 покрівель житлових будинків, 2 покрівель побутових приміщень та елементів даху міської Ратуші, підпірної стінки біля одного із житлових будинків, об’єктів електричної мережі вуличного освітлення та світлофору, які були виведені з ладу, елементів благоустрою, а також щодо ситуацій, що трапились внаслідок падіння аварійних дерев.

Зазначимо, що це не остаточне рішення, оскільки його ще має погодити бюджетна комісія та виконавчий комітет міськради.

Нагадаємо, останній буревій пронісся Львовом 30 червня. Негода повалила 118 дерев, потрощила 7 автомобілів, пошкодила 24 дахи та підтопила вулиці. Комунальні служби працювали всю ніч і дотепер продовжують ліквідовувати наслідки стихії.

Перед цим негода була у Львові 25 червня. Тоді вітер і злива теж наробили шкоди: повалили близько 500 дерев, підтопили вулиці, пошкодили будинки, машини й дахи. Фото та наслідки бупевію можна побачити тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *