ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові понад 50 дітей отримали допомогу від німецького хірурга

Дарина Романишин

|

Клаус Екснер за тиждень перебування у Львові встиг надати безкоштовну допомогу понад 50 діткам із різних куточків України. Про це Львівському порталу повідомляє пресслужба ЛМР.

На базі опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні професор Ескнер проконсультував більше 50 та спільно з львівськими хірургами прооперував 29 дітей зі складними вродженими і набутими вадами зі всієї України. Це уже його 13-тий візит до Львова за останні 9 років.

Зокрема йдеться про такі вади у дітей:

  • вроджений птоз верхньої повіки
  • вроджена деформація вушної раковини
  • гемангіоми
  • посттравматичні рубці
  • постопікові рубці

«Це дуже різні операції, багато дітей мають вроджені вади. Багато дітей постраждали внаслідок травм і, відповідно, мають наслідки цих травм, які ми також стараємося лікувати. Ми стараємося в силу своїх можливостей допомогти їм», зазначив у коментарі професор Клаус Екснер.

За 13 візитів до Львова Клауса Екснера вдалося проконсультувати близько 700 пацієнтів та разом з українськими лікарями прооперувати 280 хворих діток з усіх областей України.

Раніше Львівський портал повідомляв, що приїзд німецького фахівця був профінансований футболістом збірної України Олександром Зінченко. Візит присвятили до Євро-2020.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *