ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські паралімпійці здобули «золото» та два «срібла» на Кубку світу з фехтування на візках

Вероніка Рой

|

Львів’янка Наталя Морквич здобула золоту медаль на Кубку світу і фехтування на візках на рапірі, що відбувається у Варшаві.

Також срібні медалі здобули львів’яни Андрій Демчук та Антон Дацко. Про це Львівському порталу повідомили у відділенні НОК у Львівській області.

У Варшаві, Польща, триває Кубок світу з фехтування на візках, участь у якому беруть 145 спортсменів з 19 країн світу. Україну представляють 15 атлетів. За два змагальні дні, 8-9 липня, українці вже здобули 10 медалей: 4 золоті, 3 срібні і 3 бронзові.

Учора відзначились успішними виступами львівські спортсмени. Так, Наталія Морквич виграла золоту медаль у жіночій рапірі в категорії А. Також «срібло» здобули Андрій Демчук (чоловіча рапіра, категорія А) та Антон Дацко (чоловіча рапіра, категорія В).

Додамо, у паралімпійському спорті Наталя Морквич опинилась через аварію у 2007 році. Наталія є володаркою понад сотні нагород з українських та міжнародних змагань, багаторазовою призеркою Кубку світу з фехтування на візках, чемпіонкою та призеркою Європи і Світу. Андрій Демчук  та Антон Дацко також є багаторазовими чемпіонами та призерами міжнародних змагань.

Тренують спортсменів  Андрій та Світлана Колеснікови.

Зауважимо, Наталя Морквич, Андрій Демчук  та Антон Дацко отримали офіційну ліцензію на участь у Паралімпійських Іграх в Токіо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *