ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська академія сухопутних військ випустила майже 600 лейтенантів

Ольга Денисяка

|

19 червня Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного випустила 572 молодих лейтенантів. Про це повідомляє Львівський портал.

Як і минулого року, через карантинні обмеження церемонія проходила на стадіоні у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки. Дипломи про здобуття освіти отримали 572 вихованці Академії сухопутних військ. Серед цьогорічних випускників є 48 дівчат.

Кожен п`ятий сьогоднішній випускник – учасник бойових дій на сході України, який вступив на навчання в Академію безпосередньо з фронту. 10  цьогорічних випускників – за мужність і героїзм, виявлені під час війни, вже нагороджені державними нагородами.

Під час урочистостей традиційно зачитали клятву випускника. Кращим випускникам академії вручили золоті медалі. А кращому випускнику Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного 2021 року — лейтенантові Роману Невірку вручили особливу відзнаку — пірнач.

Після урочистих привітань Владика Степан Сус благословив випускників, а присутні отці освятили їх свяченою водою.

А потім було багато обіймів та привітань від рідних та побратимів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Котенський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *