ОСТАННІ НОВИНИ

На Золочівщині водолази три дні шукали втонулого в озері хлопця

Наталя Дуляба

|

Водолазам знадобилось більше трьох днів, аби знайти в озері на Золочівщині 25-річного утопленика. Про це Львівському порталу повідомили у Центральній рятувально-водолазній службі Львівщини.

Трагічний випадок стався ще в неділю, 6 червня, в селі Ясенів Золочівського району. Орієнтовно о 17:30 год. тут в озері потонув 25-річний місцевий мешканець.

У день загибелі хлопця не змогли підняти на сушу. На пошуки у рятувальників пішло три дні – тіло дістали з води аж у середу, 9 червня.

«9 червня під час повторного пошуку в озері с. Ясенів водолази аварійно-рятувальної маневреної групи та Миколаївської рятувальної станції підняли тіло громадянина К., 1996 року народження, місцевого мешканця», – кажуть водолази.

Мешканців Львівщини закликають дотримуватись правил безпеки і бути максимально обачними під час відпочинку на воді. Детальніше про першу допомогу при утопленні читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Центральна водолазно-рятувальна служба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *