ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій позашляховика врізався в автобус, після чого втік

Юлія Осим

|

8 червня на площі Князя Ярослава Осмомисла у Львові сталася ДТП. Водій позашляховика врізався в автобус, після чого спробував домовитися з керманичем громадського транспорту, аби не викликати поліцію. Коли той відмовився, винуватець аварії таки втік з місця події. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції, передає Львівський портал.

ДТП трапилася близько 19:00 поблизу лялькового театру, коли 39-річний водій автобуса відчув удар у правий бік транспортного засобу. Він відразу зупинився і побачив автомобіль Nissan X-Trail, водій якого одразу підбіг до потерпілого.

Зазначається, що винуватець почав просити не викликати поліцію, однак водій автобуса відмовив йому. Коли останній повернувся до свого транспортного засобу аби випустити пасажирів та викликати патрульних, водій позашляховика втік.

Патрульні на місці події оформили матеріали розшукової ДТП. В автобуса від удару деформувалися середні двері та розбилося скло на них.

За встановленими номерними знаками автомобіля втікача та особою водія поліцейські знайшли його. Правопорушником виявився 59-річний керманич, який перебував на дачі.

У чоловіка патрульні виявили ознаки алкосп’яніння, проте він запевнив, що вжив спиртне після ДТП через стрес. Перевірка у медзакладі показала результат 1,42 проміле.

У результаті на водія склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ч.4 ст.130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану сп’яніння) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото Патрульної поліції Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *