ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємець привласнив пів мільйона на реконструкції сміттєзвалища у Великих Мостах

Вероніка Рой

|

Правоохоронці викрили 29-річного керівника підприємства, який привласнив пів мільйона гривень на реконструкції сміттєзвалища у місті Великі Мости. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Встановлено, що у грудні 2017 року керівник підприємства-підрядника, яке виконувало реконструкцію сміттєзвалища у місті Великі Мости, вносив в акти приймання виконаних робіт завідомо неправдиву інформацію. Зокрема, 29-річний підприємець вносив фіктивні відомості щодо обсягу проведених робіт, які фактично не були здійснені. Таким чином йому вдалося заволодіти коштами місцевого бюджету на суму понад 500 тис грн.

Наразі правоохоронцям вдалося зібрати достатньо доказів причетності фігуранта до вчинення цих кримінальних правопорушень для повідомлення йому про підозру. Слідчі дії тривають, встановлюються інші особи, причетні до розкрадання бюджетних коштів, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

У разі доведення вини підприємцю загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *