ОСТАННІ НОВИНИ

Медики лікарні швидкої допомоги у Львові влаштували флешмоб на підтримку Степанова

Юлія Осим

|

У Львові медики Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги висловили підтримку міністру охорони здоров’я Максиму Степанову, який подав у відставку. 17 травня під стінами закладу медпрацівники організували флешмоб  #підтримуюСтепанова. Про це повідомляє Львівський портал.

Про відставку очільника МОЗ Максима Степанова стало відомо у п’ятницю минулого тижня. Відтак, сьогодні львівська лікарня виступила на підтримку глави міністерства та його команди.

«Ми вдячні за це усій команді МОЗ України ! Це команда, яка понад рік вдало не лише протистоїть поточним викликам, а й втілює реформи та має стратегічне бачення розвитку нашої медицини. Наразі ми занепокоїні можливістю кадрових змін у відомстві та не бажаємо змін вектору і пріоритетів, а тим паче – не хочемо лишитися у період пандемії без міністра. Тож просимо уряд і депутатів Верховної Ради у вирішенні питання нашого спільного майбутнього враховувати насамперед думку медичної спільноти», – відзначили лікарі «швидкої».

Нагадаємо, троє міністрів подали у відставку. Серед них глава Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов.

Фото КЛШМД

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *