ОСТАННІ НОВИНИ

У Краківці затримали «заправлений» цигарками Audi

Юлія Осим

|

У пункті пропуску «Краківець» прикордонники виявили автомобіль Audi, який прямував до сусідньої країни з повним баком сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Так, вчора, 13 травня, прикордонники Львівського загону на кордоні з Польщею зупинили автомобіль Audi, в баку якого знаходились сигарети. За кермом перебував громадянин України, який прямував до Польщі через пункт пропуску «Краківець».

Під час проведення поглибленого огляду автівки прикордонники спільно з працівниками митниці виявили приховані сигарети. Тютюнові вироби були запаковані в поліетилен та заховані у паливному баку. Усього зі схованки вийняли 100 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору України.

Нагадаємо, торік на Львівщині вилучили контрабанди на понад 200 млн грн. Які товари митники виявляли найчастіше, читайте тут.

Із товарами-улюбленцями львівських контрабандистів 2019 року можна ознайомитись за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *