ОСТАННІ НОВИНИ

FlixBus запустить перший в Україні внутрішній рейс

Ольга Денисяка

|

Найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus запустить перший в Україні внутрішній рейс. Автобус курсуватиме між Затокою і Драгобратом через Львів, повідомляє ЦТС.

Директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман повідомив, що автобус курсуватиме на лінії Затока-Київ-Ясіня.

Зупинки на маршруті: Затока, Одеса, Київ, Житомир, Рівне, Львів, Івано-Франківськ, Яремче, Поляниця (Буковель), Ясіня (Драгобрат).

Квитки можна придбати на сайті FlixBus. З 20 травня рейси будуть здійснюватися п’ять разів на тиждень, а з 14 червня – щодня.

Із Затоки автобус виїжджатиме о 15:00 год. та прибуватиме в Ясіня об 11:25 год. наступного дня. В зворотному напрямку автобус вирушатиме о 18:30 год. та прибуватиме в Затоку о 14:30 год. наступного дня.

«Повністю брендовані автобуси FlixBus будуть відповідати всім стандартам компанії, пропонуючи пасажирам збільшену відстань між сидіннями в салоні, безкоштовний Wi-Fi, мінімум одну розетку на два місця, наявність туалету в автобусі, можливість бронювання місць», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, FlixBus виконує міжнародні рейси з України до Німеччини, Польщі, Австрії, Угорщини та Чехії, а тепер – ще й внутрішні рейси по Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *