ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина на половину виконала весняний призов

Наталя Дуляба

|

Трохи більше ніж за місяць від старту весняного призову Львівщина відправила до війська 332 юнаків, а це – половина всіх призовників. Про це Львівському порталу повідомили в обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Львівщина виконала весняний призов на 50,7%. Так, в армію та до інших військових формувань вирушили 332 жителі області. Протягом цього тижня, 10-16 травня, до війська відправлять ще 33 юнаків.

Перед тим, які призовників переведуть в обласний пункт збору, їх усіх протестують на наявність Covid-19 методом ІФА.

Нагадаємо, весняний призов на Львівщині розпочався на початку квітня, триватиме він до червня. За цей час на військову строкову службу призвуть 655 юнаків з Львівщини. Із них 286 осіб підуть у Збройні Сили України, 224 – у Національну гвардію України, у Державну службу спеціального транспорту – 25 та у Державну прикордонну службу України – 120 осіб.

Додамо, що термін проходження строкової служби для осіб з вищою освітою – рік, без вищої освіти – півтора роки. Призваних юнаків до участі у зоні ООС не залучають.

Під час весняного призову-2021 добровільного проходження військової служби юнакам від 18 до 20 років, як торік, немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *