ОСТАННІ НОВИНИ

В поліції розповіли деталі масштабної ДТП в Оброшиному

Наталя Дуляба

|

4 травня внаслідок масштабного автозіткнення у селі Оброшине травмувались п’ятеро людей, серед них – двоє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у вівторок, 4 травня, орієнтовно о 14:30 год. на трасі Львів – Самбір у селі Оброшине, що неподалік Львова.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мазда», 34-річний львів’янин, врізався у мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» під керуванням 42-річного мешканця Львівського району.

Внаслідок зіткнення травмувались відразу п’ятеро людей: водій мікроавтобуса, двоє його пасажирів віком 39 та 68 років, а також діти віком 2 та 9 років, які їхали у «Мазді». Всіх із забрали в лікарню.

Як писав Львівський портал, зіткнення було таким сильним, що мікроавтобус перекинувся і вилетів на край дороги.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. На винуватця аварії чекає покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *