ОСТАННІ НОВИНИ

За спробу вбивства поблизу кафе у Львові зловмиснику винесли вирок

Юлія Осим

|

Львів’янину, який вчинив замах на умисне вбивство, суд виніс вирок. Під час конфлікту поблизу кафе у Львові обвинувачений вдарив чоловіка ножем у груди та шию. На щастя, потерпілого з травмами вдалося врятувати. Про це Львівському порталу повідомли у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Згідно з вироком суду від 13 квітня 20201 року, подія сталася 6 вересня 2016 року близько 4:30 ранку поблизу кафе «Касіопея» на вул. Кульпарківській у Львові. Словесний конфлік між двома чоловіками переріс у різанину. Зазначимо, що 28 річний львів’янин, який вчинив злочин, вже раніше судимий.

«Встановлено, що близько 5 год. ранку у місті Львові поблизу кафе «Касіопея» обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклого конфлікту, маючи умисел на позбавлення життя, наніс удари потерпілому ножем  у груди та шию», – йдеться у повідомленні.

Настання смерті потерпілого, 27-річного мешканця Львова, вдалося уникнути лише завдяки наданню своєчасної медичної допомоги бригадою швидкої.

Суд визнав обвинуваченого винним у закінченому замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15 – ч.1 ст.115 КК України) та призначив покарання у виді 9 років і 4 місяців позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *