ОСТАННІ НОВИНИ

Попри карантин: у львівському ресторані влаштували масову вечірку

Вероніка Рой

|

У неділю, 18 квітня, попри високу захворюваність на коронавірус та карантинні обмеження у львівському ресторані Park. Art of Rest, що знаходиться у Парку культури імені Б. Хмельницького, влаштували гучну та масову вечірку. Про це у Facebook повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Той момент, коли одні дотримуються карантину, бо розуміють, що це все на вагу людського життя. А інші в цю хвилину – влаштовують масові дійства в Парк арт оф рест – Park. Art of Rest. Зневажаючи роботу лікарів, дотримання карантину своїми колегами з інших закладів харчування, і порушуючи всі можливі норми здорового глузду в час карантину. Поліція виїхала на місце для складення протоколу і внесення в ЄРДР», – повідомив Москаленко.

У понеділок, 19 квітня, під час міської комісії ТЕБ і НС підніматимуть питання про закриття цього закладу.

«Вчора стався жахливий інцидент у ресторані в парку ім. Б. Хмельницького, де проводився концерт з великою кількістю людей. Відтак поліція склала протокол, і сьогодні на комісії ми приймемо рішення закрити цей заклад до кінця карантину з усіма відповідними санкціями», – додав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові карантин діятиме щонайменше до 4 травня.  Також Львів та область перебуває у «червоній зоні».

Проте з 19 квітня у місті послабили деякі обмеження. Йдеться про роботу ринків та літніх майданчиків, а також початкових шкіл.  Натомість до початку травня все ще залишають під забороною масові заходи, робота закладів культури та ТРЦ.

Попри це, у Львові низка закладів все ж порушують карантинні обмеження. Так, через порушення карантину міська комісія ТЕБ і НС вже закрила понад 30 закладів. Серед них – 20 нічних клубів.

Додамо, станом на 19 квітня у Львові та області зареєстровано 123 397 випадків COVID-19, 490 з яких  виявили з минулу добу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *