ОСТАННІ НОВИНИ

Відділ залучення інвестицій ЛОДА очолив 23-річний студент

Ольга Денисяка

|

Керівником відділу залучення інвестицій Львівської ОДА став 23-річний Орест Фільц. Про це він 15 квітня повідомив на власній сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

«Маю велику честь стати керівником відділу залучення інвестицій ЛОДА. Ми з командою готові до співпраці щодо будь-яких ідей та пропозицій», – написав Орест Фільц.

Згідно з інформацією руху «Чесно», 23-річний Орест Фільц є членом Української галицької партії, минулого року він балотувався до Львівської міської ради від УГП, втім не пройшов.

Зараз він є студентом Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету. Раніше працював в управлінні інвестицій Львівської міськради.

Зазначимо, раніше Управління інвестиційної політики Львівської ОДА очолював Роман Матис, він обіймав цю посаду з 2016 року. Його звільнили у січні 2021 року, офіційною причиною стала реорганізація. Однак сам Роман Матис заявляв, що насправді його звільнили через те, що він «не піарив владу та адміністрацію».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *