ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії розповіли, чи вимикатимуть львів’янам опалення

Вероніка Рой

|

У Львові поки що опалюваний сезон завершувати не будуть, оскільки з середи, 14 квітня, прогнозують похолодання. Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, температура теплоносіях зараз регулюється відповідно до температури зовнішнього повітря. Так котельні, які забезпечують лише подачу опалення, вдень зупиняють, а ТЕЦ і котельні, які забезпечують подачу опалення і гарячої води, працюють на мінімальних параметрах.

«Оскільки з середи прогнозують похолодання, то закінчувати опалювальний сезон поки не плануємо. Проте, ми моніторимо температуру зовнішнього повітря вдень і вночі. Тому зараз робота з подачі опалення організована наступним чином: котельні, які виробляють теплову енергію лише для опалення – на день зупиняємо, а вночі включаємо в роботу. Натомість ТЕЦ і котельні, які виробляють тепло і гарячу воду, працюють на мінімальних параметрах. Це все в комплексі дозволяє уникнути перегрівів, економити газ і кошти мешканців», – цитує Ірину Маруняк пресслужба міськради Львова.

Додамо, опалюваний сезон у Львові стартував торік 16 жовтня.

Як повідомляв Львівський портал, 12-13 квітня у Львові та області прогнозують до 19 градусів тепла. Проте вже 14 квітня температура повітря суттєво знизиться.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *