ОСТАННІ НОВИНИ

Уперше на Львівщині медичний вертоліт евакуював пацієнтку у важкому стані

Юлія Осим

|

Вперше в Україні вертоліт авіамедичної служби Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф доставив пацієнтку до лікарні швидкої допомоги у Львові. Замість 3,5 год ізди автомобілем евакуація в повітрі зайняла вдвічі менше часу. Про це повідомили на сторінці центру у Facebook, передає Львівський портал.

78-річну мешканку гірського міста Турка з гострим порушенням мозкового кровообігу оперативно доставили до інсультного центру.

 

«Так, відстань між двома локаціями становить 170 км, на що б довелося витратити 3,5 години. Вертольотом ми справились за 1 год 15 хв!», – повідомили у медицині катастроф.

«Мить, на яку ми довго очікували і про яку мріяли! Вперше в історії української медицини до Лікарні швидкої допомоги міста Львова госпіталізували пацієнта АВІАЦІЄЮ. І це, без сумніву, новий етап для для розвитку всієї медичної галузі», – зазначили у лікарні швидкої допомоги Львова.

Фото ЛОЦЕМДМК та ЛМКЛШД

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *