ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові насмерть збили кур'єра Glovo

Ольга Денисяка

|

У четвер, 8 квітня, на вулиці Стуса у Львові авто насмерть збило кур‘єра Glovo. Цю інформацію Львівському порталу підтвердила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Відомо, що аварія сталась близько 17:45 год. на вулиці Стуса.

У департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА повідомили, що за кермом скутера була 59-річна львів’янка. За кермом BMW X5 – 28-річний чоловік.

Зазначається, що позашляховик наїхав на скутеристку, коли вона виїхала на зустрічну смугу. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Водночас у компанії Glovo кажуть, що особу загиблої кур’єрки вже ідентифікували і готові надати необхідну допомогу її родині, а також співпрацювати з правоохоронцями.

«У нас діє система страхування життя та здоров’я підключених до платформи кур’єрів. Безпека кур’єрів є одним із найважливіших пріоритетів Glovo. Ми регулярно наголошуємо на необхідність дотримання Правил дорожнього руху та індивідуального захисту, а також високої уважності на дорогах. Ми безперервно працюємо над рішеннями для посилення контролю безпечної поведінки кур’єрів на дорогах, що допоможуть попередити подібні ситуації у майбутньому», – наголосили у Glovo.

Наразі місці події працюють поліцейські, встановлюють усі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівський портал, відео: Facebook/Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *