ОСТАННІ НОВИНИ

60 рятувальників гасили пожежу в «Академії футболу» у Винниках

Вероніка Рой

|

У четвер вночі, 8 квітня, у Винниках на території «Академії футболу» в одній із будівель сталася пожежа. Попередньо відомо, що вогнем знищено 800 м2 даху, а до ліквідації пожежі залучили 60 рятувальників.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини, пожежа трапилася о 02.42. Загоряння виникло на горищі триповерхової цегляної будівлі незавершеного будівництва. Пожежу локалізовано о 04.11 год., а ліквідовано о 04.28 год. Вогнем було знищено 800 м2 даху. До ліквідації пожежі задіяли 61 рятувальника та 10 одиниць спецтехніки. Причини пожежі встановлюють правоохоронці.

Зазначимо, мова йде про пожежу, що трапилася в «Академії футболу» у Винниках. Будівництво цього спортивного комплексу стартувало ще у жовтні 2018 року навколо Винниківського озера. Проте згодом воду в озері спустили. Тепер будівництво ведуть на усій території.

Будівництвом спорткомплексу у Винниках займається ТОВ «Академія футболу», власником якого є бізнесмен та депутат Львівської облради Григорій Козловський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Варта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *