ОСТАННІ НОВИНИ

Суд арештував підозрюваного у вбивстві 19-річної студентки у Львові

Ольга Денисяка

|

1 квітня суд відправив під варту без можливості внесення застави 19-річного підозрюваного у вбивстві Дарьї Косенок у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у Личаківському суді.

«Слідчий суддя Личаківського районного суду м.Львова обрала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави підозрюваному у вбивстві студентки», – йдеться в повідомленні.

Суд прийняв рішення взяти юнака під варту до 30 травня. Через два місяці суд перегляне цей запобіжний захід.

Нагадаємо, 29 березня дівчина пішла зі свого гуртожитку на вул. Медової Печери і не повернулась назад. Її оголосили в розшук як безвісти зниклу. Втім вже ввечері 30 березня студентку знайшли вбитою у квартирі на вул. Личаківській, 36. На її тілі виявили множинні колото-різані рани.

Із неофіційних джерел також відомо, що цю квартиру Дарья Косенок орендувала разом зі своїм хлопцем, хоча на постійній основі вона таки жила у гуртожитку.

Наступного дня, 31 березня, правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 19-річної студентки у Львові. Ним виявився мешканець Житомирської області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *