ОСТАННІ НОВИНИ

У Краковці затримали контрабанду одягу та парфумів

Наталя Дуляба

|

У пункті пропуску «Краковець – Корчова» затримали чергову контрабанду. Цього разу митники виявли партію одягу та парфумів. Про це Львівському порталу повідомили у Галицькій митниці Держмитслужби.

Випадок стався у середу, 31 березня. У Краковець із Польщі прибув мікроавтобус, яким керував 42-річний чернівчанин. Для перетину кордону він обрав смугу руху «червоний коридор».

У декларації чоловік вказав, що перевозить вживані меблі. Однак під час перевірки у нього виявили також й приховані від митного контролю товари.

У багажному відділенні правоохоронці виявили 50 одиниць одягу європейських виробників та 14 упаковок парфумів. Всі речі були новими та мали цінники. Загальна вартість контрабандного товару становить близько 200  тисяч гривень.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Весь товар вилучили, а справу скерують до суду, який обиратиме покарання для контрабандиста.

Нагадаємо, торік на Львівщині вилучили контрабанди на понад 200 млн грн. Які товари митники виявляли найчастіше, читайте тут.

Із товарами-улюбленцями львівських контрабандистів 2019 року можна ознайомитись за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Галицька митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *