ОСТАННІ НОВИНИ

Оштрафовано на понад 1,6 млн грн: на Львівщині виявили ще чотири нелегальні АЗС

Юлія Осим

|

Міжвідомча робоча група на Львівщині перевірила ще 79 АЗС на факт офіційно дозволеної роботи. Чотири з них виявилися нелегальними, а ще одну станцію за вказаною адресою не виявили. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Упродовж 13-30 березня нинішнього року перевірено 79 адрес та здійснено понад 150 виїздів до місць можливого розміщення нелегальних АЗС.

У результаті у 74 заправок наявні ліцензії, ще 4 –опечатано та одна відсутня за вказаною адресою. У порушників вилучено 40 тонн пального на суму 1, 2 млн грн та обладнання на суму 500 тис. грн. Також накладено штрафи на суму 1,62 млн грн.

Зазначимо, що під час перевірки виявили 149 порушень з питань охорони праці. У зв’язку з цим 13 посадових осіб притягнуто до відповідальності. Також складено 6 протоколів за відсутність журналу обліку відходів та 3 протоколи за відсутність дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, через що 5 посадових осіб притягнуто до відповідальності. Разом з тим 33 особи притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог законодавства в частині пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту.

Від початку року на Львівщині перевірено більше 100 АЗС, вилучено 130 тонн пального на суму 3,5 млн грн та обладнання на суму 1,35 млн грн. Порушників оштрафовано на загальну суму близько 10 млн грн.

Окрім того, 16 суб’єктів господарювання отримали 25 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним. Також продовжено дії 118 ліцензій та переоформлено 99 ліцензій.

Раніше на Львівщині перевірили 50 АЗС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *