ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Свободи за 600 тисяч встановили нові лавки та урни

Вероніка Рой

|

На проспекті Свободи у Львові облаштували 30 нових лавок та 15 урн. Загальна їх вартість становить 600 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Галицька районна адміністрація оголосила закупівлю ще 50 лавок

«Ми вже облаштували 30 лавок і 15 урн для сміття. Після конкурсу, який оголошувало управління архітектури, ми отримали технічне завдання і закупили лавки та урни за цими зразками. Загалом на проспекті Свободи разом з площею Марійською було 80 лавок, але є прохання від мешканців та головного архітектора облаштувати більше лавок, тому ми зараз оголосили закупівлю ще 50 лавок. По цих 30 лавках і 15 урнах закупівля відбулась торік, а облаштували зараз, оскільки у зимовий період не було доцільності у проведенні цих робіт. Загальна вартість цих лавок та урн становить близько 600 тис грн», – розповів голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Також на площі Галицька районна адміністрація ще буде проводити озеленення, висів трави та полив газонів.

«На площі ще мають бути дооблаштовані лавки, полив газонів і озеленення. На площі роботи з гранітом вже завершені. Будемо також проводити посів трави», – уточнив Андрій Зозуля.

Нагадаємо, торік у жовтні на проспекті Свободи запрацював сухий фонтан. Будівництво нового фонтану здійснювали за кошти благодійного фонду «Сокар-Благо». Його вартість становила приблизно 1,5 млн доларів.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *