ОСТАННІ НОВИНИ

Від рук російських окупантів загинув підполковник Коваль

Андрій Котенський

|

Одним з чотирьох українських захисників, убитих російськими окупантами напередодні, був підполковник Збройних сил Сергій Коваль. Відповідну інформацію оприлюднила військова частина А2641 на своїй сторінці у Facebook.

У районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України героїчно загинув підполковник Сергій Коваль, кадровий офіцер, випускник Кам’янець-Подільського військово-інженерного інституту.

Сергій Коваль усе своє професійне життя присвятив Збройним Силам України. Пройшов складний шлях від командира взводу розмінування до командира загону пошуку та знешкодження саморобних вибухових пристроїв.

Мав досвід участі у миротворчих операціях. З початку російсько-української війни – учасник АТО/ООС. Неодноразово нагороджувався відомчими відзнаками та нагородами.

раніше Львівський портал повідомляв, що внаслідок обстрілів українських позицій російськими збройними формуваннями 26 березня загинули четверо військовослужбовців ЗСУ. Ще двоє захисників отримали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *