ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський перинатальний центр влаштовує день відкритих дверей

Наталя Дуляба

|

У суботу, 13 березня, Львівський обласний перинатальний центр, що на вул. Дж. Вашингтона, організовує день відкритих дверей. Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

Так, день відкритих дверей у перинатальному центрі відбудеться 13 березня о 12:00 год. Тривалість заходу – близько однієї години.

«У вас буде чудова можливість побачити роботу нашого закладу під час екскурсії, поставити питання фахівцям, послухати інформацію про пологи та діяльність інших відділень центру», – кажуть медики.

Потрапити на день відкритих дверей модна за умови попередньої реєстрації, яка доступна за цим посиланням. У зв’язку з карантинними заходами кількість місць обмежена.

Додамо, що захід проходитиме в конференц-залі адміністративного корпусу (3 поверх).

Нагадаємо, перинатальний центр у Львові є одним з основних медичних закладів охорони здоров’я матері та дитини на Львівщині. Тут не лише приймають пологи, а й надають кваліфіковану допомогу жінкам із загрозою переривання вагітності та передчасними пологами.

До прикладу, нещодавно у медзакладі успішно виходили трійню, що народилась на 32-33 тижні вагітності, вага немовлят становила менше 1,5 кг.

Торік влітку до перинатального центру приєднали ще й Центр репродуктивного здоров’я.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *