ОСТАННІ НОВИНИ

Ще один департамент мерії Львова витратиться на таксі

Наталя Дуляба

|

Департамент гуманітарної політики Львівської міської ради витратить понад 265 тисяч грн на послуги таксі. Про це йдеться в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Так, департамент гуманітарної політики міськради Львова замовив до кінця 2021 року послуги таксі. На них попередньо передбачили 270 тисяч грн.

На тендер подалися лише два учасники: ФОП Якимів Михайло Євстахович та ЛКП «Ратуша-сервіс», яке зазвичай не пропускає закупівель, які стосуються послуг таксі чи будь-яких автомобільних перевезень.

Перемогу отримало ЛКП «Ратуша-сервіс», адже його єдиний конкурент не знижував вартості. Натомість комунальне підприємство до кінця року буде надавати послуги таксі департаменту гуманітарної політики за 265 898,40 грн.

Ця сума розрахована на оплату орієнтовно 1600 робочих годин. При цьому у тендерній документації вказано, що ЛКП «Ратуша-сервіс» оплачує не менше 8 годин використання автомобіля кожного робочого дня, незалежно від того, чи викликалось авто для надання послуг, чи ні. Понаднормові послуги таксі, використання автівки в неробочі і святкові дні оплачуються окремо.

Нагадаємо, нещодавно ще три департаменти Львівської міськради замовили послуги таксі для службових поїздок та навіть для перевезення автомобілем пошти. На все це із бюджету витратять понад 2,3 млн грн. У тендерах також перемогло ЛКП «Ратуша-сервіс».

Зазначимо, що ЛКП «Ратуша-сервіс» не вперше виграє тендери на транспортні перевезення для структур Львівської міськради. Так, торік працівників виконавчого комітету це комунальне підприємство забезпечувало послугами таксі за 2,5 млн грн, у 2019-му – за 1,5 млн грн.

ЛКП «Ратуша-сервіс» існує з 2000 року. Серед основних видів діяльності підприємства є транспортні послуги, послуги з прибирання приміщень та послуги з відвідування вежі Ратуші.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *