ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники мерії Львова покатаються на таксі за 2,5 млн грн

Наталя Дуляба

|

У тендері на надання послуг таксі для виконавчого комітету Львівської міськради виграло комунальне підприємство «Ратуша-сервіс». Воно возитиме працівників мерії за 2,5 млн грн. Про це йдеться на порталі публічних закупівель Prozorro, передає Львівський портал.

 

Замовником послуг таксі був виконавчий комітет Львівської міськради. На такі перевезення із бюджету міста готові були витратити трохи більше 2,62 млн грн.

Участь у закупівлі взяли лише два учасники: ЛКП «Ратуша-сервіс» та ФОП Назарій Кручок. Останній пропонував послуги таксі за початкову ціну, вказану у тендері – 2,62 млн грн. Тому перемогу здобуло комунальне підприємство, яке готове возити працівників мерії за 2,59 млн грн.

(Натисніть на зображення для збільшення)

В умовах тендеру вказано, що послуги таксі для мерії потрібно надавати з 1 березня і до 31 грудня. Тобто щомісяця на це із бюджету Львова в середньому витрачатимуть майже по 260 тис. грн.

До кінця 2020 року ЛКП «Ратуша-сервіс» має забезпечити роботу таксі для працівників мерії на вісьмох легкових автомобілях та трьох мікроавтобусах.

Вимоги до легкових авто: не раніше 2018 року випуску, об’єм двигуна – 1,6 та 1,8 л, не менше вісьмох подушок безпеки, дискові гальма, клімат-контроль та електросклопідіймачі.

Мікроавтобуси мають бути іноземного виробництва, об’єм двигуна – від 2,2 л, не менше семи пасажирських місць.

Також комунальне підприємство має гарантувати прибуття таксі за 15 хв із моменту дзвінка, можливість виконувати замовлення не менше ніж двома легковими автомобілями впродовж восьми годин кожного робочого дня.

Нагадаємо, у 2019 році виконавчий комітет також замовляв послуги таксі. Щоправда, тоді на ці потреби витратили менше ніж цьогоріч – 1,5 млн грн. У тендері теж переможцем було ЛКП «Ратуша-сервіс».

Додамо, що ЛКП «Ратуша-сервіс» існує з 2000 року, підпорядковується департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради. Серед основних видів його діяльності є транспортні послуги, послуги з прибирання приміщень та послуги з відвідування вежі Ратуші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *