ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом тижня рятувальники Львівщини звільнили зі снігового полону 126 автомобілів

Юлія Осим

|

Упродовж тижня, з 8 до 15 лютого, рятувальники звільнили 126 автомобілів, які потрапили у сніговий полон. Зокрема, за останню добу відбуксирували 14 авто. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі управління ДСНС у Львівській області.

Протягом доби підрозділи ГУ ДСНС здійснили в області 24 виїзди щодо моніторингу та для надання допомоги на автодорогах. Відтак, відбуксирували 14 автомобілів, зокрема, 4 автомобілі швидкої допомоги, 1 патрульної поліції, 5 великовантажних та 4 легкових. Загалом у них перебувало 34 особи, з яких 2 дитини. Врятовано одну особу.

Для порятунку було залучено 23 одиниці спецтехніки та 95 чоловік особового складу.

Загалом за тиждень рятувальники Львівщини здійснили 97 виїздів та відбуксирували 126 транспортних засобів. У застряглих авто перебувало 272 людини, у тому числі 25 дітей.

Як наголошують рятувальники, при поганих погодних умовах, зокрема ожеледиці, водіям варто бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху. Недотримання швидкісного режиму та дистанції, а також ризиковані маневрування при несприятливих погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій на дорогах.

Нагадаємо, що найближчими днями на Львівщині прогнозують сильний мороз. Сніг також продовжить падати.

Фото ГУ ДСНС у Львівській області

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *