ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині медиків «швидкої» до хворої жінки доставила пожежна машина

Юлія Осим

|

На Самбірщині медики «швидкої» не змогли доїхати на виклик до хворої жінки. Через снігопад та вітер автомобіль «УАЗ» застряг по дорозі у с. Новий Острів. Відтак, дістатися до пацієнтки лікарям допомогли рятувальники. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі управління ДСНС у Львівській області.

Вчора, 14 лютого, о 13.53 Служба порятунку отримала повідомлення про те, що бригада медиків «швидкої» не може добратися до хворої жінки, яка потребувала невідкладної медичної допомоги. Рятувальники, які прибули на місце події, намагалися відбуксирувати автомобіль швидкої до будинку хворої. Однак через значну кількість снігу автомобіль швидкої допомоги не міг проїхати. Тож надзвичайники доправили лікаря за допомогою пожежного авто.

Після огляду хвору вирішили госпіталізувати до лікарні. «Швидку» за допомогою буксиру вального тросу витягнули та відбуксирували на очищену частину дороги. Далі ж медики доставили пацієнтку до медзакладу.

Фото ГУ ДСНС у Львівській області

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *