ОСТАННІ НОВИНИ

Завдав кілька ударів ножицям: поліція затримала львів’янина, що вбив безхатченка

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали 38-річного львів’янина, котрий завдав кілька ударів ножицями безхатченку. Постраждали від отриманих травм помер. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Зазначимо, мова йде про інцидент, який трапився у закинутій будівлі на вулиці Замковій 7 лютого. У будівлі поліцейські виявили тіло 38-річний львів’янина, який не мав постійного місця проживання.  Було встановлено, що смерть чоловіка могла настати внаслідок поранень в області шиї.

Згодом поліцейські встановили, що до вбивства причетний раніше судимий львів’янин – одноліток вбитого. Він завдав жертві кількох ударів ножицями в область шиї під час конфлікту.

9 лютого слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *