ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, з якою піснею гурт Go_A представить Україну на Євробаченні

Вероніка Рой

|

Суспільне оприлюднило рішення журі щодо пісні, яку гурт Go_A представить на Пісенному конкурсі Євробачення-2021 у Роттердамі. Про це інформує пресслужба телерадіомовника.

Зазначимо, згідно з правилами відбору, представник України на Євробаченні-2021 – гурт Go_A – мав представити щонайменше дві пісні для відбору журі до 29 січня. На розгляд журі, до складу якого увійшли Джамала, Євген Філатов, Руслан Квінта, Ярослав Лодигін та Дмитро Хоркін, було представлено три нові композиції гурту: «Рано», «Церковка» та «Шум». З трьох запропонованих пісень журі одноголосно обрали – «Шум».

В основу пісні покладено однойменну обрядову гру-веснянку. Пісня «Шум» в інтерпретації гурту Go_A – це сучасне переосмислення архаїчної гри з елементами давнього магічного обрядодійства.  На початку березня буде представлено конкурсну версію пісні «Шум» та новий відеокліп.

Нагадаємо, гурт Go_A став переможцем на Національному відборі-2020. Через скасування пісенного конкурсу у 2020 році гурт Go_A представлятиме Україну на Євробаченні-2021 з новою піснею.

Цьогоріч 65-й пісенний конкурс Євробачення пройде у Роттердамі. Півфінали відбудуться  18 та 20 травня, фінал – 22 травня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Відео: Youtube-канал Go_A

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *