ОСТАННІ НОВИНИ

Мало шанування символіки СРСР: у Львові стендапер поглумився над Небесною Сотнею

Юлія Осим

|

Львівський стендапер під час виступу в одному з клубів вирішив поглумитися над Небесною Сотнею. Виявляється, це той самий «жартівник», якого у вересні в центрі Львова затримали за пропагування комуністичної символіки. Про це Львівському порталу повідомили у громадській організації «Суспільство майбутнього Львів».

 

Вже відомого своїми антиукраїнськими вчинками львів’янина звати Владислав Болотніков. За словами очевидців, стендапер не вперше «розсипає» зневажливі жарти про Героїв Небесної Сотні у львівських клубах. До речі, на відео можемо почути, що присутнім це навіть подобається – вони відповідають йому сміхом.

«Важливі розголос і максимальне поширення. Всім, кому дорога пам’ять про Небесну Сотню», – наголошують в організації.

 

Відео за посиланням.

Нагадаємо, що торік у вересні Болотніков був затриманий активістами у проїзді Крива Липа. Тоді він був одягнутий у футболку з надписом СРСР та зображенням серпа і молота. За пропаганду комуністичної символіки поліція порушила проти нього кримінальне провадження, відтак, йому загрожує до 5 років ув’язнення. Перше засідання відбудеться цього місяця.

«Як ми бачимо, випадковостей не буває. Ці люди, які насмілюються вдягати одяг із окупаційною комуністичною символікою, чітко все усвідомлюють, і, як правило, виявляються людьми, для яких Україна (і боротьба за неї) не є цінністю, а лише об’єктом для глуму і несмішних жартів. І безперечно, що ми будемо добиватися отримання цим виродком необхідного терміну ув’язнення», – відзначили активісти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *