Цьогоріч у Львові обіцяють відкрити 37 нових груп у садочках

Ольга Денисяка

|

Цього року у Львові планують провести ремонти у 10 дитячих садочках. Таким чином вдасться відкрити ще 37 груп у закладах дошкільної освіти міста. Про це повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, передає пресслужба мерії.

 

 

«Мова йде про завершення ремонтів в садочку на вул. Медової Печери, де буде відкрито 7 груп, на вул. Виговського (5 груп), на вул. Клепарівській (4 групи), на вул. Дністерській (4 групи). Також ми маємо відкрити ще 2 групи та відремонтувати харчоблок у „Будинку школярів“, де ми раніше відкрили 4 групи, які успішно відвідують діти. Плануємо завершити ремонт садочка на вулиці Грушевського у селищі Рудно»,  – розповіла Зоряна Довганик.

Окрім того, вона зазначила, що будуть оголошені торги на будівництво нового закладу дошкільної освіти на вул. Білогорща.

Як повідомляв Львівський портал, протягом 2020 року в Україні відкрили 196 нових закладів дошкільної освіти. Це – понад 12 тисяч додаткових місць для малечі. Третьою областю за кількістю створених місць у дитсадках стала Львівщина – 884 місця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *